01 Kvalitet

kvalitet uden kompromisHos C2Trafik kommer kvaliteten først. Det oplever du både i teorilokalet og i skolebilen, hvor du mødes af engagerede undervisere og udstyr som virker - hver gang.

Vores erfaringer fortæller, at det er en høj standard og kvalitet, som i den sidste ende sikre dig det billigste kørekort, i modsætning til nettokoncepter, hvor du ikke er den vigtigste del af forløbet.

02 Engagement

C2Trafik TaastrupHos C2Trafik har vi kun kørelærere som brænder for deres job. Det er et krav, fordi vores øverste prioritet skal være tydelig når vi underviser dig - at "dit kørekort er vores stolthed".

En engageret underviser har du lyst til at lytte på og det betyder, at det vi fortæller dig sidder fast, også når du skal bruge det til din køreprøve.

03 Tålmodighed

tålmodighedHos C2Trafik, er det en selvfølge at alle kan få et kørekort. Derfor lægger vi vægt på, at alle vores kørelærere er tålmodige og bruger den tid der skal til, så ingen elever bliver tabt i farten.

Som elev hos C2Trafik er du kernen i køreskolen og det kan du mærke, så uanset hvilke forudsætninger du har med i bagagen, kan du være sikker på, at når du er færdig hos os - så må du køre bil.

Vores historie

... er først lige begyndt

C2Trafik kom til verden den 1. marts 2013 og består i dag af 3 kørelærere, som i fællesskab driver køreskolen.

Tanken bag C2Trafik er at skabe en ny og spændende køreskole hvor fokus ikke handler om at være billigst, men bedst.

Vores mission er at forme køreundervisningen så den målrettes til den enkelte elevs behov, istedet for det samlebåndskoncept som ofte ses i branchen.

Fremad har vi planer om at udvide med 2 nye afdelinger. Samt tilføje kategori A* til vores sortiment


*Er du kørelærer til kategori A eller B, så send os en mail hvis du er den vi mangler på teamet.

Vores mission

"Vi vil være billigst ved at være bedst og igennem kvalitet, engagement og tålmodighed, bevise at alle kan få et kørekort"

- Missionen bag C2Trafik

Vores team

Bag C2Trafik finder du 3 friske kategori B kørelærere. Alle på C2-teamet er unge *host* og nye i branchen - en værdi, som vi lader smitte af på stemningen, så den ikke bliver alt for tør og traditionel.